Oudenallen Fourage & Transport is een echt familie bedrijf. In mei 1953 begon Piet van Oudenallen in de handel van hooi & stro in Kamerik. In 1973 verhuisde het bedrijf vanaf Kamerik naar de Geerkade in Wilnis, waar Tim van Oudenallen samen met zijn zoon Pieter het bedrijf later heeft voortgezet.

Het bedrijf van de familie Van Oudenallen zit al bijna 60 jaar in de fourage; stro, hooi en ruwvoeders en doet daarnaast veel transport. Het terrein van Van Oudenallen’s Fourage B.V. ligt op een steenworp afstand van Wilnis. Een perfecte plek voor het bedrijf met een snelle verbinding naar de A2 en de A12.

Van Oudenallen Levert in heel Nederland producten uit een deel van Europa; België, Denemarken, Duitsland & Frankrijk. Op de heenweg transporteert van Oudenallen veelal papier of andere vrachten. Uit Frankrijk komen ze dan terug met stro en hooi. Een omvangrijke planning, waarbij het streven is aan het eind van de week iedereen weer thuis te hebben. “We zijn gezegend met goede chauffeurs. Een hechte, vaste groep waarmee we werken. Er is weinig verloop.” ~van Oudenallen